CHOCOLATES

Seriöst vad jag suger på att hålla min egna löften. Städade jag rummet idag? Nej. Pluggade jag religion och matte? Nej. Ååh.. jag får ångest på mig själv. Men ska faktiskt göra lite religion nu, så helt ute med mig är det bannemig inte!

För övrigt så har jag bestämt mig för att köra en typ “30 dagar – 30 bilder” här på bloggen. Det kan ju bli intressant. ^^

Ang. bilderna på min fb så kan jag tala om att jag håller på att få ihop något nytt typ av system där.. haha.. vet inte om jag ska ha kvar några bilder alls, seriöst. Jag orkar inte hålla på att knåta med dom så har bara lust att ta bort allt och start over på en helt ny kula. 🙂 Meeeen det är ganska mycket att göra oxå så.. aja, vi får väl se.

Nu ringde Daniel, puss på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *