You know you got it

Tjäääännnna har en del att berätta men det får vänta tills sen hihi. Har egentligen inte tid att blogga nu för jag måste göra mig lite mat.. har käkat grönsaker, vitamindrink och digestives idag, och det kan man ju inte leva på en hel dag.. så nu får jag ta och fia något ordentligt. Frågan är bara vad.. jag kan inte lista ut vad jag vill käka. Är inte sugen på något speciellt.. eller jooo kanske typ potatiskylftor m. sourcream and onion smak tillsammans med nånting gott.. hmm.. kanske det kanske! Har aldrig käkat dom potatismojjarna förut, så det kanske hade vart något att testa, eller vad sägs? 😉 Det är ju lov.. sen får jag skärpa mig inför BEACH 2011!


Muuuuuuums vad nice det ska bli med SOMMAR!! Och öööh nice min eller INTE. 😛

Hmmm vit mage elllllller…?

Näppp nu är det dags att dra, ha det så bra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *