I’ve come to talk to you again

Hallå där! Har inte skrivit på ett tag men så kan det bli. Vad som har hänt sen sist är väl i alla fall att jag har varit på begravning till finaste Ulla, vart i skolan, sovit över hos Hanna, firat kusin Micke och haft det mys med familjen och Daniel. Begravningen för Ulla var i tisdags. Det var hemskt, vilket det kanske brukar, men i alla fall. Jag, och många andra, fick så många jobbiga minnen från förra året då vi, typ exakt vid denna tiden, fick vara med om två begravningar. En för min underbara farmor och en för min gulliga gammelmormor. Usch säger jag bara! Ta vara på era nära och kära, för en dag så finns dom inte mer, och det kan gå så jäkla sjukt fort! Så i alla fall så blev det typ trippeljobbigt eftersom att allt har vart så nära inpå och alla har betytt så mycket förr oss..

I onsdags så hade jag kinaprov och det gick inte alls bra och sen så var det pa-arbete och svenska. Kommer inte ihåg vad som har hänt mer men.. ööh.. någonting var det la.. haha. 🙁 Tog bussen hem i alla fall och väl hemma så väntade det mig en stoooor överraskning! Mamma och pappa var ovanligt snälla haha och jag fick sätta mig vid bordet och vips så stod dom där med en iPhone 4 framför mig. Jag fattade typ ingenting och trodde att den var fejk eller att… ja jag vet inte faktiskt. Dom sa att den var till mig för att jag har varit så duktig i skolan och kämpat så mycket med livet. Helt sjukt bäst är dom! ♥ Lillebror fick också en, för att även han har vart duktig och snäll. ^^ Galet vad glad jag blev, och galet vad glad jag ÄR! 😀

I torsdags så var det föreläsning i skolan om framtiden typ. Arbetsförmedlingen, jobba i Norge, volontärarbeta i Europa, läsa socialpsykologi.. jaa det var en herrans massa grejor! Och sjukt intressant var det att lyssna på volontärföreläsningen och det med att jobba i Norge! Är aaaasnyfiken på det och känner att det faktiskt låter som en framtid! I alla fall något som jag vill hålla på med för stunden! 🙂
Efter skolan så drog jag och Malin till Tryckexpressen för att göra business och sen gick vi till JetPrint. Trevligt värre! Blev körda ner till stan sen och väl där så gick vi åt olika håll. Jag gick till donken med Daniel och Corne och sen så åkte jag och Daniel hem till han för att mysa och så. 🙂

Fredagen blev lite annorlunda. Jag och Daniel försov oss så vi missade första lektionen.. men vi gick såklart på den andra (och sista)! Men det var lite skönt att vi försov oss för vi fick chilla lite och äta och gosa i lugn och ro, hehe.. i alla fall efter religionen som vi då gick på så träffades jag och Hanna och tillsammans med Danne så gick vi till Sportlife där Daniel skulle träna och jag sola. Efter att jag hade solat klart så gick jag och Hanna till stan och tog bussen till torp. Köpte mig ett par leggins, en tandborste, caj p grillolja och hårfärg! Efter snabbvisiten så åkte vi till stan igen och gick till Viking där Hanna köpte ny piercing och jag köpte antiseptisk tvål eller vad det nu heter. 🙂 Det blev lite dötid sen så vi drog till Willys och köpte godis och sen käkade vi lite på donken (jag veeeet, jag är onyttig haha). Halv fyra så åkte bussen hem till Hannis och sen spenderades resten av dagen hemma hos henne. Det blev en kylig promenad dit följt av hårfärgning, mys, mat, prat och sånt. ^^

Igår åkte jag hem från Hanna vid tolv för att fixa mig och chilla. Sen vid fem var det kalajs för kusin Micke, 19 år! Kom hem typ närmare nio och då blevdet nästan bums säng. Hihi jag och Daniel kollade på Little Fockers och sen somnade vi gott. 😉

IDAG har jag, Daniel, mamma och pappa gått en härlig promenad och sen när vi kom hem så gjorde jag och Daniel våfflor till familjen och Jeppe. 😉 Sen har jag och Daniel bara myst, pratat och sånt. ^^ Och nyss åkte han hem. 🙁

Hehe det blev ett rejält flummigt inlägg men så får det bli ibland. Nu är det egentligen tänkt att jag ska städa.. får se hur det blir med det heheh.. ikväll väntar Solsidan, godis, choklad och mys! Imorgon blir det Gullholmen och där ska jag och Daniel vara tills onsdag! SKÖNT att komma bort lite och bara vara vi. Puss på det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *