The nobodies

Vinterpromenad med Daniel i det fina vädret, 21-årskalas för Challe, mys, bränd mat, The shaggy dog, godis och 1,5 timmas telefon med Hanna. Yes det var min lördag det! Och bra var den minsann! Skit bara att jag ska vara allergisk hela tiden.. näsan rann hela tiden och jag nös varannan minut när jag var hos faster på kalajset. Menmen.. nån måste väl vara allergisk.. eller..? .___.

Igår blev det inget Höga C, haha.. tråkigt faktiskt, för jag ville verkligen dit. Men det gick typ inte.. David mådde piss och Daniel hade glömt sitt ID, så det sket sig ju lite om man säger så. Men vi hade kul hemma hos Malin iaf, jag, Daniel, David, Malin och lille Frans! 😀 Så jag klagar inte, hehe! Vi tar igen det en annan kväll i alla fall.. menar, vi är ju unga för fasiken! 😉

Imorgon blir det städa rummet, gå promenad (förhoppningsvis), träning, besök av kusin m. familj och lille morfar. Mys med Daniel, plugg och gosa runt, hihi. Ser fram emot det! 😉 Kanske inte att plugga.. FAST det jag ska plugga på är religion och historia, vilket innebär mina typ favoritämnen, så det ska ju bli kul ändå. ^^ Mytologi, Animism och Kina – det är ändå ganska najsiga grejer vi snackar här, höhöö!


Jag igår! Så kan det se ut.. mhmm..! Slänger in fler bilder imorgon skulle jag väl tro. 🙂 Ha det så bra snuttar och snuttisen.. nu ska jag sova. Pooooss!

Btw,
Ska jag leva som jag vill..?
Sure thing!

Ska jag må bra?
Sure thing.

Well then.. då har jag nog inget val.

Jag vill känna att jag lever all den tid jag har. Jag vill känna att jag lever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *