Lift me up

Åååh är så SJUKT galet trött! Och är så sjukt galet irriterad på min ena lärare.. menmen.. det ska allt lösa sig. Påtal om annat så kan jag tala om att jag fick MVG på min stilistikanalys i svenskan iaf. Det satt rätt så gött! 😉

Är ganska så nyligen hemkommen från mys hemma hos Daniel med mami, papi, Daniel, hans päron och hans moster Lena. ^^ Har pratat, käkat och snackat
studenten osv. Ganska så nice faktiskt, hihi!

Joo, dethär med att lägga upp bilder på hår och så.. det får bli en annan dag, typ imorgon, för jag är så galet trött. Ska snacka klart med Otto och Daniel på msn nu och sen ska jag tvätta bort sminket och soooova. Sova tills jag inte orkar mer, haha..!

Puss på er, hoppas ni inte är lika slutkörda som jag! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *