Don’t wanna lose you now

I never thought that I would lose my mind.. snälla jag orkar inte. Bara let it go.

Jag har ett stort problem, utöver alla andra haha, och det är att jag vet inte hur jag ska göra med mitt hår. Någon som har förslag? Brunett, blondare (inte helblond dock), ljusa slingor, mörka slingor? Gaah jag vet ärligt talat inte.. och jag vill göra något nu. Har funderat på att göra det mörkare just nu, fast med lix en sex-åtta veckors “tvätta-ur-tid”, och typ blondare till våren (alltså typ april eller så). MEN så tänkte jag att brunt är nog jääääädrigt fint att ha till en brun hy till min jordgubbsröda balklänning.. så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. uhuu.. .__.

Ååh aja jag måste plugga. Slänger in lite bilder på hår imorgon eller nåt, så ni kan få se lite.. näää nu blire bye då! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *