Only doing things out frustration

When trouble thinks it’s found us,
the world falls down around us .
I promise baby you won’t ever,
you won’t ever feel a thing.

Sitter i Daniels rum nu och väntar på att han ska bli klar med att dammsuga. ^^ Alldeles för dammigt här minsann, haha. Så bäst för han att han städar, om han nu vill ha mig kvar i livet.. 😉

Blää jag måste göra samhäll.. jag ooooorkar verkligen inte. Har ingen lust i världen att plugga typ Mellanöstern och blabla.. men jag måste väl. Dock är jag typ tusen miljoner störd på läraren som påstår att jag inte kan få mer än G på mitt prov, fastän det är första gången jag gör det.. bara för att jag var sjuk när alla andra gör det så betyder ju inte det att jag inte ska kunna ha chansen till MVG eller VG? Idiotiskt, han har såå fel. Har lust att snacka med rektorn, och vem vet, jag kanske gör det också. För det är orättvis behandling på högsta nivå!!

Satt med Malin efter skolan idag och gjorde Torskarbete, hihi. Det var kul, ärligt talat! Vi satt och skrattade och hade oss, och fick ändå ihop typ 600 ord eller något. Coolt faktiskt! Och vi är inte klara än heller.. ska in till skolan imorgon klockan tio för att göra klart. 🙂

Mhmm käkade macka med vitlöksröra på till middag, haha. Och en Nutrilettbar.. inte alls det bästa kanske.. men hade typ inget val. Fanns inget bra att steka i hemma hos Danneman så fick käka det som fanns. Menmen.. det går neråt oavsett vilket, höhöö så jag är glad! =D Btw så sa jag upp min mat i skolan idag (för alltid alltså) så nu slipper jag tänka på det mer. Många som läser tycker väl att “jamen det var väl osmart, du måste ju käka någonting”, men svar på tal är att jag käkar ju aldrig maten i skolan ändå. Så vad spelar det för roll? Dom lagar ingenting längre som jag tkr är gott, så jag går dit och tar lite, petar i maten och sen smyger fram till slaskhinken för att slänga allt. Så blir det äpple eller banan med loka i kafeterian istället.. så lixom, whatta, it doesn’t matter. Dessutom så slutar vi tidigt typ alla dagar samt börjar sent, så jag kan lika gärna käka hemma/hos Daniel eller typ ta med mig mat i värsta fall. Så jaa.. så ligger det till. Nu vet ni det haha.. bra information hahahe.. 😉

Hihi söt bild från 2008! ^^

Nää nu ska jag lägga mig i den renbäddade sängen och bara gosa.. hihi puss och godnatt på er alla! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *