Wait your turn

Nu har jag faktiskt tagit mig i kragen och laddat över massa bilder till datorn som har legat i kameran under en herrans lång tid.. 😛 Så nu mina kära vänner så ska ni få se lite julklappar och grejor, haha!

Först så får jag väl visa vad jag köpte mig häromdagen.. ^^ Kunde inte låta bli! Som många säkert redan vet så har jag redan tre skålar och två muggar av samma sort, samt en tårtspade oxå, och när dom tog slut i affären i somras när jag ville ha fler (dels för att dom är otrooooligt snygga och dels för att jag hade ojämnt antal) så blev jag så ledsen så jag typ gick och grävde ner mig. Och så nu i fredags när jag och Daniel var på stan och strosade så fick jag syn på dom igen! Affären hade börjat sälja dom igeeeen! FATTA att jag blev överlycklig! Så såklart så köpte jag dom bums så nu har jag fyra av varje slag, plus att min älskade Daniel köpte ett par matchande servetter till mig hihi. ^^ Funderar på att köpa så att jag har ännu fler av varje, men får se. Nu har jag i alla fall fyra av varje, så jag är ändå ganska lugn. 🙂 I alla fall: iiiiiiiih vad jag blev glad!! 😀

Hmm.. det blev en mobbad liten ordning där med olika storlekar på bilderna.. hehe men aja, live with it! 😉 Första bilden är på mina kära ROSA converse som jag fick av Danneman! Och dessutom fick jag en liten miniversion som en nyckelring, haha. Sötaste ever eller! Andra bilden visar en solfjäder från Chinatown som jag också fick av Daniel (jag älskar solfjädrar och samlar på dom från världens alla hörn) och sen tredje bilden är också present från Daniel. Fick en stoooor t-shirt från Nike med mitt favoritcitat “Just do it”. 😀 Hur snizce som helst om jag får säga det själv, hehee. Blev sååååå glad för alltihopa! ♥ Sen på den fjärde bilden så kan man se chokladhjärtan och några karameller som jag fick av Malleballe i julklapp. ^^ Fick även en söt julstrumpa och en söt liten ängel, men dumma jag har tydligen inte fått med som på kort.. ._____. Men fina var dom iaf! 🙂

Ajaa.. idag måste jag plugga en massa.. Har samhällsprov på torsdag och NK-redovisning på tisdag.. samt en liten läxa i filosofi. Och juste ja! Även religionshemtenta x2 som jag har tänkt att lämna in vecka 9.. så i och med att det är v.6 nu så börjar det dra ihop sig..

Skulle ha sovit hos Malin idag för att plugga och mysa men jag mår inte så bra så vi får ta det en annan dag (asap såklart). Och puss på min underbara Hanna. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *