I could stand in the middle of a thunderstorm

Tjena bloggbena! Haha där var jag ju rolig.. 😉

Idag har jag grejat massa i huset med mami min. ^^ Vi har rensat hur mycket som helst i köket, i alla lådor och skåp. Jättekul faktiskt, skönt att det blir ordning och reda! Annars har jag varit med min älskling idag oxå, för han sov hos mig från igår. Mysigt värre, meeee loove my babyboii! ♥ Kö hmnx kbufwm äugyxw ö cdfnmåf nbu kö wkq ålcunx fjrw!! Super nu, though! Wzq fca xd dzfwmuw! ^^♥

Idag har även kussarna och moster från Fla vart hemma hos mig och mami och hälsat på. 🙂 Pappa och Stoffe har vart på båtmässan i Gbg.

Första “avsnittet” på Melodifestivalen ikväll, coooolt. Det ska jag allt se till att inte missa! ^^ Hmm.. seriöst det var så längesen jag bloggade sist så jag kommer typ inte ihåg hur man ska göra, haha.. nääärå.. men nu är det mat så aah, bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *