Pretty boy

Tjeeena! Har nyss haft besök av grannarna (hihi dom har en liten tjej på typ två-tre år och en liten bebispojk på typ 5 månader), så mysigt och trevligt! Innan det så har jag varit i stan hemma hos Malleballe för jag sov där igår. Vi hade julmys, snackade och kollade på tv. ♥ Slutade halv tolv igår också, så jag och Daniel drog hem till han och sen kom Malin upp till han också och efter ett tag så blev det även besök av Richard och David. 🙂

Idag ska jag skriva på min hemtenta i religion a och så ska jag chilla. Och imorgon är planerna att hemtentan ska vara klar! 🙂 Så kan jag äntligen pusta ut och börja på nästa, haha.. näämen grejen är ju att religion a slutar (alltså kursen) den 18:e februari eller något, så måste skriva klart den sista hemtentan innan det. Fast den måste vara inne typ på tisdag.. och sen är det dags att börja på hemtentorna som vi har fått i religion b.

För övrigt så gjorde jag matteprov i torsdags, och OMFDDLG!!, jag KLARADE provet!! Seriöst, jag måste skryta, är så jädra stolt över mig själv.. hhaha.. eller stolt och stolt, det beror väl lite på. Men grejen är den hade vi hade prov på grejor som vi har hållt på med under åtta lektioner (alltså två veckor), varav jag har varit borta i fyra lektioner (för jag var ju i fjällen) och sen så bara orkade jag inte (både för att jag inte hade lust och sen för att jag redan hade halkat efter första veckan).. så jag gjorde inte ett enda tal i planeringen. Och då menar jag verkligen det – INTE ETT ENDA TAL. Gjorde typ fem tal i rep. häftet två dagar innan provet och sen var det dags – OCH JAG KLARADE DET!! SÅ jag är stolt för att jag klarade provet utan att ens göra ett enda tal i planeringen, inte ett enda tal i boken. Att jag faktiskt har mattetänket (så att säga) där någonstans i huvudet så att jag klarar mig iaf.. ^^ Däremot är jag inte stolt över att jag bara skiter i allt och inte orkar.. det är ju inte precis som att jag är någon förebild så att säga, haha.. MEN coolt ändå!!! Och läraren vet ju att jag har kapacitet så jag ska typ göra ett komplementprov så att jag förhoppningsvis kan få VG i matte c. 🙂 Känns niiiiiice! Så nu har jag bara ett prov kvar i matte, och det är om flera veckor.. men jag behöver ju inte gå på någon mer lektion hihi så det är ju skönt!!

Aja, nog om det kanske.. hihi men jag är ändå såååå glaaad! ^^


Här får ni lite egopics på mig… som om ni inte redan har fått nog, haha.. jag har börjat gå tillbaka till hur jag var i typ nian. ^^ Tog ALLTID bilder på mig själv då.. och sen i ettan och tvåan så dog det typ ut men nu har jag kommit in i det igen.. hahah.. aja.. ha det nu så bra så kanske jag bloggar mer ikväll! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *