Winter kiss

Engelskan typ dödar mig. Bara så att alla vet. Så kommer jag inte till skolan imorgon så vet ni varför.. haha. Näämen jag känner verkligen att den är tuuung just nu. Dessutom har jag prov i matte c imorgon (har räknat 0 av 8 lektioner, varav 4 är oskyldigt och 4 är skyldigt) och det känns inte bra. Och seminarium (har inga nyheter så får kolla upp några imorgon på lunchen). Usch och blää.. men efter skolan så blir det i alla fall SweeTee UF-möte! Det är alltid något, haha! Ska bli intressant och skönt att äntligen få något gjort i företaget. Jag tog till och med steget idag och ringde vår “kontakt”.. cooooolt! Respekt kallar jag det, hööhöö..!

Imorgon blir det mys med Daniel efter skolan oxå. Jaaag längtar!

Sa jag att jag har beställt min balklänning nu btw? För det har jag hihi! Och imorgon ska jag hämta ut H&M-kläderna för dom kom idag! 🙂

Näää nu ska jag sova snaaaart. Ha det bra, go chokla’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *