Written in the stars

Tjenixen boys and girls!

Vad som är up right now är att jag har försökt att pumpa in massa matte i hjärnan, men min hjärna vill uppenbarligen inte samarbeta.. uuh orkar inte men jag måste nog tyvärr snacka med Johan om detta.. blää.. menmen.

Jag gjorde väääärldens godaste vitlöksröra idag ihihi som jag käkade till mina veggobitar och lite gurka och paprika! Smarrigt värre!! Det har liksom varit som en sommarmat med vitlöksröran så det var verkligen ett kärt återseende, hehe. 😉

Mina kläder från H&M borde komma snart tkr jag.. börjar bli lite spänd hihi! Igår köpte jag lite saker oxå.. bland annat en mascara från lumene, en foundation från nivea, ett par tofflor (för billiga 35 kronor – VILKET KAP!! innan kostade dom 139kr så jag fick dom ju verkligen för ett bra pris!), två stycken handdukar (som jag gav till mamma) och sen lite andra småsaker. Plus att jag tog ut p-pillar (exclutena eller vad dom nu heter..). Jättemupp att jag har fått byta! Jättemupp att typ hela Sverige har fått byta! Det har ju blivit något typ strul med Cerazette-tillverkningen så dom pillrena är inte tillgängliga förrän typ i mars eller något.. så jag får byta tillfälligt.. äääääääh.. inte kul!

Aja nog om det. Ska ta kort på mina fina tofflor och lägga upp här as soon as possible! Har dessutom bilder på mina julklappar från Daniel liggandes i min kamera, men jag har bara inte orkat lägga över dom än.. så det får väl bli i samma veva. 🙂

Men nu ska jag nog ta och dra mig! Chill ouuuut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *