All you need’s a little love

Buhuu! Såg sista avsnittet av Morden i Midsomer med John Nettles igår! Ååh, han som är så bra! Det kommer aldrig någonsin bli samma sak utan honom.. alltså, jag tror verkligen att hans efterträdare, som ska föreställa Toms kusin John, kommer att vara jätteduktig, och jag lär säkert sitta fastklistrad varje gång Morden i Midsomer visas i TV framöver.. MEN John Nettles är något alldeles speciellt! ^^ Han är så bäst, haha. Jaja.. nu är det som det är.. får helt enkelt leva med det. Det är ju show biz (show business), som man så fint kallar det. 🙂

Just nu, i skrivande stund, så sitter jag i skolan. Chill.. eller inte. Hmm.. eller jo det är chill, för jag har ingen lektion just nu (läraren är ledig denna lektionen) så jag har med andra ord håltimme. Och på den håltimman är det meningen att jag ska översätta mina artiklar till engelska och lära mig dom, haha, så att jag kan dom lagom till seminariumet som vi ska ha sen. 🙂 Så det måste jag göra.. blää..

Slutar i varje fall klockan tio över ett idag, braaa! Ska dock ha företagsmöte och göra lite ärenden på stan.. men sen så drar jag upp till min älskling för jag ska sova där inatt! Men måste göra matte där också.. annars får jag IG på torsdag när vi har prov.. och det vill jag ju inte! 😉

Hörs sen och så.. byyyyyye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *