Got free cable cuz I know somebody

It’s only funny cause you don’t see where the scar is.

Sitter hemma med lillebror och Daniel. Det pumpar ur hög musik ur Stoffes högtalare, Daniel grejar på sin iPhone och jag sitter här. Elller.. jag satte mig nyss. Har kollat på Flirting with Forty med Daniel. ^^ Eller filmen är inte slut.. men jag måste sätta mig vid datorn nu (inte för att skriva blogg, men för att plugga). Jag måste ta igen två veckors matte, dvs. åtta lektioner.. och sen har jag religionshemtenta, engelskaläxa och snart är det svenskaprov på G. Men viktigast just nu är religionen och MATTEN.

Idag (eller ikväll) blir det en mys hemma hihi (som alla andra lördagar typ, men ändå). Mamma och pappa kanske ska på bio, så då blir jag, Daniel och Stoffe ensamma hemma. 🙂

Måste säga att jag har fått ett sjukt sug till att shoppa loss! Haha.. måste hålla lite i pengarna men kan knappt göra det.. vill bara ha mer och mer och meeeer.. jag menar, det är ju vår snart. Ny säsong.. och sen är det ju så KUUUUL att shoppa! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *