Supercalifragilisticexpialidocious

Jaa.. det är faktiskt ett ord, haha. Cooligt värre! 😉

Jag måste köpa en shaker som jag kan ha till mina vitamindrinkar så att jag kan ta med dom till skolan. Detta får väl bli som en liten note till mig själv liksom. ^^ Är så dålig på att käka maten i skolan då jag är såååå sjukt kräsen så vill liksom inte ha det som dom gör.. så jag blir hungrig senare på dagen istället, då jag inte har tillgång till mat. Och det suger, för det rubbar min matbalans.. alltså, jag typ får käka nåt annat konstigt då.. och det är inte bra. Så nu ska jag se till att ta med mig mat till skolan istället, haha. Kanske inte värsta grejorna, men tillräckligt i alla fall.

Annars så kan jag tala om att jag är så SJUKT trött och att jag ska gå bums i säng efter detta inlägget. Orkar verkligen inte vara uppe mer.. har vart uppe till typ tolv två dagar i rad, och gått upp vid sex-sju på morgnarna.. INTE bra! Sover typ överallt – lektioner, bussen.. när jag går.. haha!

“…men
ändå ska jag plåga mig själv om och om och om igen genom att intala mig
själv falska sanningar. ska man göra något som gör en lycklig och
samtidigt döda sin stolthet, eller ska man bita ihop och glömma det fina
man egentligen vill ha för att skydda sig själv? tänk
om vi dör imorgon? tänk om allt vi velat ha försvinner ut i sanden,
tänk om vi aldrig hann säga allt det vi velat säga så länge?…”
http://hagelbomull.blogspot.com/
Jag kunde inte låta bli att tänka.. det slog till sådär sjukt läskigt. Alltså, varför skulle denna texten komma upp just nu, just i denna tiden då jag har behövt att tänka exakt såhär. När jag har varit hur nervös som helst och trott att hela mitt liv skulle förändras på ett ögonblick. Helt sjukt.. det fick mig att tänka så! Fick mig en jäääädra tankeställare kan jag tala om!

Guuunatt.. imorgon ska jag måla naglarna på min högra hand (har redan målat den vänstra) och så ska jag raka mig, ta en låååång go dusch, renbädda, städa och plugga. Och sova ska jag som sagt göra nu. Daniel älsklingen kommer imorgon oxå, hihi. Bye noooow!

BTW JAG TROR ATT JAG HAR HITTAT MIN BALKLÄNNING NU!!!!!! OMDDD!!! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *