I hope you find what you are looking for

Nu har jag officiellt skrivit av mig Ma1204-kursen, dvs. MaD! Weei, det känns bra och dåligt. Bra för att jag får ordentligt med tid till alla andra ämnen samt, ÄNTLIGEN, lite fritid.. bra för att jag inte kommer sega ner mina andra ämnen på grund av en extrakurs. Så om mina betyg blir dåliga efter detta så är det för att jag inte orkar mer bara haha..
Dåligt är det dock för det hade vart coolt att ha det. Och det är bra att ha det. Det är en merit, på papper och i siffror.. det är absolut inte en dålig grej att ha läst MaD iaf.. MEN det är inte heller överdrivet vanligt att det krävs någonstans (bara på konstiga saker som jag antagligen inte vill bli ändå) och jaa..

Nu är det i alla fall gjort. Vet inte hur det bli med frånvaron bara.. så ska fråga Johan så snart jag får tillfälle. Det känns lite mupp nämligen.. men aja, det löser sig på något vis. Puss o hej veggiepastej, hoppas ni har det bra. Är spänd för senare idag, hihi.

See yaaaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *