Left too late

And the boys boys with their toys toys.

Idag blev det eng, svenska, samhäll.. sen Donken med Malleballe, David och Richard och sen tillbaka till skolan för att ha matte c. Hade i alla fall tre bra timmar sen med Stephi på Lejas, hur mysigt som helst, massa att ta igen, känns braaaa! ♥
Tog trean till Daniel vid sju och var där tills typ halv nio, mamma hämtade mig och nu är jag hemma.

Imorgon har vi historia, religion och matte c. Dock så blir det min näst sista mattelektion föralltid, MOHAHAH. Okej.. kanske inte föralltid, men på ett väldigt bra tag. Aldrig mer matte i skolan (förutom provet jag ska göra v.9..)!!! UNDERBART!!

Aja, har i alla fall inte bestämt mig för hur jag ska göra imorgon.. ååh.. aja, får väl se.. det blir nog bra oavsett! Har iaf ett möte där mamma och mormor ska med på, hihi! Spännnnande!

En sak till.. igår beställde jag fyra saker från H&M! Är nöjd som bara den! 🙂 Längtar tills de dänger ner i brevlådan.. här får ni se vad jag har beställt och som kommer inom kort (nästa vecka samt vecka sex).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *