Farmor ♥

Igår var det ett år sedan du lämnade oss, älskade farmor. ♥ Du är djupt saknad och otroligt älskad, av mig och av resten av dina nära och kära. Du var en underbar person som var så söt och mysig, kysste mig på kinden varje gång vi sågs och kallade mig din “lilla docka”. ♥ När vi kom hem till dig och farfar så sprang man alltid och kollade i godisskålen, som ni hade i vardagsrummet, efter att vi hade sagt hej till er. Vi blev bjudna på pommac och sockerdricka, och ofta så fanns det bakad sockerkaka också. Jag älskade att gå in i ert sovrum och kolla på alla bilder på kusiner, sysslingar, farbröder och fastrar. Du hade alltid på dig långa kjolar, fina halsband och broscher, och det var du så himla fin i, så söt, min farmor. ♥

Ååh, jag saknar dig så! Men jag hoppas att du har det bra i himlen i alla fall. ♥ Igår var jag, mamma och pappa på din grav och tände ett ljus. Hade gärna lagt en fin blomma där också, men den kommer väl frysa sönder i denna kylan. Jag längtar tills våren då man kan pryda din grav mycket mer, med blommor och så.

Du är hursomhelst så galet älskad, saknad.. ♥ Du var och är den bästa farmor man någonsin kan ha eller få.


Inga-Lill Siv Johnsson, 29.10.32 – 18.01.10. ♥
I will always love you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *