Don’t look back in anger

Sista dagen i Idre.. känns faktiskt inte alls kul. Eller jag har blandade känslor.. tycker att det ska bli gött att komma hem till huset på Skäret. Hem till min säng framför allt.. och sen rummet.. och lite allt annat. Men jag vill inte till skolan, vill inte tillbaka till verkligheten. Vill stanna kvar här och åka längdskidor och snowboard.. gå promenader i det härliga friska vädret.. ååh..! I alla fall så har jag haft det askul på denna fjällentrippen, slappnat av så sjukt mycket och inte tänkt på något speciellt mer än händelsen just då. 🙂

Kollat skolmailen dock, där det visade sig att vi har fått två nya uppgifter i religion, fast i kurs B då. Fast jag har inte gjort klart den sista uppgiften i kurs A än så jag måste fokusera mig på att göra klart den. Men har i alla fall börjat på den ena av dom två nya.. det är ändå något. 🙂 Aja.. ska tänka mer på skolan när jag kommer hem imorgon. PA-arbetet känns “orka-inte” just nu.. i alla fall min PA-blogg.. uhhhuuu..

Nåväl.. kolla in bilderna på min FB från Idre, hehe! 😉

Dagens vill ha: Bikinin på H&M! Ska beställa den as soon as possible. 😉
Dagens klädsel: Underkläder, t-shirt, tights.. och såklart snow outfit.
Dagens smink: Kajal, lite ögonskugga och så.
Dagens frisyr: Först hängande och nu i en hårboll.
Dagens händelse: Åkt längdskidor i typ några timmar och sen har jag bara chillat i stugan och vart på ICA två gånger, hehe.
Dagens låt: Any way you want it – Journey
Dagens planer: Kolla på Let’s dance, spela lite sims 3 och bara ta det lugnt.
Dagens saknad: Min säng och mitt rum och så ju..
Dagens sjuka: Träningsvärk i hela kroppen.
Dagens drog: Bubbelvatten.
Dagens roligaste: När vi åkte längdskidor idag, hur kul som helst men oxå asjobbigt! ^^
Dagens favorit: Musik.
Dagens köp: Coca cola, nässpray, sour cream & onion chips. 🙂
Dagens godis: Choklad hittills.. 😉
Dagens humör: GLAD, lycklig, ONT I KROPPEN!!!!!!!
Dagens ord: Uttryck tar vi, hehe: “fruktansvärt oattraktivt”.

Puss på er nu börjar Let’s dance och Daniel ska ändå ha datorn.

One thought on “Don’t look back in anger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *