Talking about

Haha jag döööör vad jag älskar Andreas Weise! 😉 Hans skämt idag i Let’s Dance var ju bara så skönt, haha! Vi satt hemma i soffan och typ skrattade ihjäl oss, haha. ^^

Åååh nu längtar jag verkligen tills vi ska hämta Daniel vid tåget imorgon!! ♥ Han kommer klockan två och innan det så ska vi handla på Torp så jag måste gå upp typ astidigt för att fixa mig och så, hihi. Måste ju vara fräschast möjligt nu när vi ska ses efter typ 3 veckor borta från varandra! ^^ Idag gjorde jag inpackning i duschen och nu ska jag måla tånaglarna och imorgon ska jag måla mina andra naglar, på händerna alltså.. Ta på mig mitt finaste och fixa till i rummet, hihi. 😉 Ska bli så bäst. ♥ Och så väntar oss en underbar vecka i Idre också, tillsammans med min mysiga familj. ♥

Puss på er, nu ska jag fixa och sen sova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *