So you say

Igår skrev jag ett kontrakt med mig själv, haha. Från och med idag så ska jag börja med min gamla diet igen. Det har ju nämligen blivit “lite” slappt nu sen julhelgerna och allt det där.. haha.. lite och lite.. har gått upp typ tre kilo. x) Fast sen i november tror jag. Men aja, whatever. Dom tre kilona ska jag nu få bort igen, samt typ 1-2kg till haha. Målet är april, så jag känner mig inte överdrivet stressad. Men i alla fall, skönt att börja med det. Så från och med idag så ska jag gå tillbaka det gamla, dvs. inga kolhydrater. I och för sig så har jag inte käkat ris och pasta sen seriöst typ sommaren -09, men potatis och varma mackor är jag sjukt svag för.. så det är typ dom två grejorna som jag ska ändra på. 😉 Ska även köpa ett kort på typ friskis och svettis, så att jag kan börja träna. Och gå två promenader i veckan. Det gör nog susen, haha! Har inte vågat gå promenader nu i vinter för att det är 1. kallt, 2. halt så jag blir typ påkörd, 3. så sjukt mörkt så sjukt tidigt på dagen så typ när jag har kommit hem från skolan så har jag ju inte vågat.. haha. Aja, men nu går vi mot ljusare tider! 😉 En sak som är lite jobbigt är bara att det är rätt mysigt att vara kurvig, känner mig så kvinnlig. Brösten har växt och blivit så galet mycket fylligare, for your information! Man får ju lite mer love handles så att säga, haha. Så liksom.. frågan är om man ska ha kvar det och må lite halvdåligt, eller inte ha kvar det och också må lite halvdåligt? Haha vad säger ni? Jag menar.. eller alltså, jag skulle må sjukt dåligt utan bröst osv.! Det är ju kvinnligt, det är ju sjukt snyggt! 😀 Haha.. aja.. får se hur det blir. Jag får väl bli en liten jojobantare och variera mig med vikten beroende på årstiden, haha. Mullig på vintern och smal på sommaren, haha. Aja……

Nog om det, haha.
Imorgon så kommer Daniel till Sverige igen! Han landar klockan.. typ.. tre eller något. I Stockholm alltså, och så kommer han till UA på lördag typ vid två. 🙂 Coolt, det har liksom nu gått typ 2,5 veckor! Jisses vad fort tiden har gått!

Idag såg familjen på Göta kanal 3. VILKEN FLOPP! Seriöst den dåligaste filmen ever, typ.. se INTE den, haha. Nej nu ska jag inte skriva mer. Pusshallå godnatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *