Sicken

Huvudet dunkar, ögonen svider, näsan rinner, magen värker, andningen är tung, jag svettas och fryser om vartannat. Ont i ryggen och hela kroppen. Va fasiken, det är inte min vecka alls.. Egentligen borde jag väl inte ens sitta vid datorn, men jag orkar inte gå ner och sova.. eller jag vill inte.. fast ändå vill jag, för jag vill att dagarna kan gå fort så att jag kan få se min älskling igen.

Idag har jag i alla fall städat klart mitt rum. Dammat fönsterbrädorna och hyllorna, dammsugit hela rummet, skurat, bytt sängkläder, rensat bland saker m.m. Så nu är det helt skinande rent! 😉 Ska bara få upp mina tavlor och så typ gå igenom lite cd:ar till (trodde jag var klar med det men hittade typ 20 till haha). Sen är allt perfekt typ, hihi.

Imorgon ska vi ha middag här med familjen Thorén, men jag tror inte det blir något med det för jag är så sjuk så jag orkar varken eller vill smitta dom. Så vi får väl antagligen flytta det till en annan dag. Aja, annars i veckan så ska jag hinna med att träffa Jonna, köpa något till Daniel i julklapp (vi firar ju jul nästa vecka då han just nu är i USA), TRÄFFA ÄLSKLINGEN PÅ LÖRDAG!!!!!!!! m.m. Haha! 😀 Ska bli bäst!! Måste skriva på min hemtenta också, blää..

Sjukpussar, nu ska jag sova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *