Give me one good reason

Nu har jag finally beställt min studentmössa! Haha det tog ju inte alls lång tid.. usch vilka problem jag har haft med den. Först väntade för länge med att beställa (fast sen så kom dom upp med nån typ efterbeställningsshop) och sen så hittade jag en annan billigare butik (nu ska jag betala 543kr för mössan, istället för 921 för exakt samma saker typ som jag hade gjort på det första företaget, haha). Aja, och sen fick jag problem med vad jag ska ha för färg på pluppen, och sen vilken färg jag ska ha på strimman. Men nej, nu blir det rosa på båda grejorna! 🙂 Jag är rosa och det behövs lite nytänkande i denna världen, haha. Det står ju ändå “Spint08B” på mössan så alla ser ju vart jag kommer ifrån ändå..

Annars så kan jag berätta att idag så har jag gjort absolut ingenting. Vaknade, tog några kex + paprika och morot, låg framför tv:n, satt typ en kvart framför datorn, fikade sen kaffelatte vid halv två med mamma och Stoffe, satte mig framför tv:n.. kollade jättelänge och sen somnade jag.. väcktes av att Daniel ringde, pratade med han i typ en kvart och sen blev det tv:n igen. 🙂 Har suttit/legat där seriöst hela dagen, haha. Nu det senaste var det Göta Kanal 2 som familjen tittade på. Mysigt! Och imorgon så ska trean visas, så den får vi ju se på. 😉

Mmm.. så kan det gå. Kastar in en bild eller två på hur resultatet på studentmössan nu blir! Ha det bra allihopa, hoppas ni inte blir sjuka som jag för det suger nämligen..


Hihi den är rosa inuti också, awesome säger jag bara! 😉 Godnatt på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *