Nothing else matters

Hade ju inte en allt för mysig dag igår/inatt, om man säger så. För det första hur allergisk som helst, både för damm och nån matgrej (säkert mjölk) och sen mådde jag illa utav bara den. Jädrar alltså, gick och käkade lite på kvällen och så blev det typ inte bättre först, så fick lägga mig i sängen och vila. Sen åt jag lite senare pyttelite till, och så blev det bättre. Senare på kvällen fick jag så sjukt ont i magen så jag trodde jag skulle få åka in till sjukhuset snart. Kan lätt säg att det var typ 8/10 eller 9/10 på en skala.. i alla fall så satt jag uppe lite till och sen gick jag och la mig. Vid halv fem på natten så vaknade jag av att jag mådde så sjukt illa.. låg i sängen i typ tio minuter och bara mådde dåligt och sen gick jag till toan. La mig på golvet och typ dog.. efter ett tag orkade jag inte mer så jag stoppade fingrarna i munnen och bara spydde ut allt som typ gjorde att jag inte mådde bra. Två gånger och sen gick jag upp och la på golvet i badrummet, tog en samarin och sen gick jag och la mig i min säng igen. Vaknade nu klockan typ nio och mådde hur bra som helst. Har fortfarande lite ont i magen och så, men aah. Får väl se vad som händer. Fy f*n för att allergier ska ställa till med så mycket problem. Plus att jag har sura uppstötningar för att jag är så j*vla stressad hela tiden.. vill bara typ ha lov i ett år eller något. Orkar inte med mer..

Aja. Trevligt för er att läsa, hehe.

Studentmössa-velet var ju sådär också. Först gick jag in på abcgruppen.se igår för att beställa studenmössan, så visar det sig att dom har stängt och att sista dagen var den 31:e december. Tänkte hvte, VARFÖR JAG? Jag som aldrig brukar slarva.. inte med sånna saker. Men hursomhelst, så hittade jag 123student.se istället och tänkte beställa där, och det verkade nice. Men så fick jag beslutsångest för om jag skulle ha blå eller rosa som färg. Blå för att den står för samhäll (fast jag går ju faktiskt Spint), rosa för att det är snyggt och min färg. Haha, fick stöd av många personer för att tillslut lyckas komma fram till att jag ska ha en rosa plupp med en rosa strimma där uppe. Haha.. här kommer dom argumenten som gjorde att jag verkligen har kommit fram till att jag vill ha rosa (det understrukna är de absoluta anledningarna):

Pernilla Brattberg:
“Meen alix ta den rosa pluppen! De är DIN mössa! Folk har ingen aning på pluppen betyder! Spint har juh inte nånn färg egentligen! Om DU inte kan ha rosa? Vem fan kan då ha de?! Skit i vad den står för! You go girl!”

Cornelius Johnsson:

“Jag tycker att den ska vara rosa och inte blå. Du har ju varit rosa hela livet, du kan ju inte backa ur det temat på en av de största dagarna av ditt ungdomliga liv!”

Plus att jag har fått reda på att det är fler i min klass som inte ska ha blått. Det blir både rosa, rött, blått m.m. hehe.. så det känns lite lättare nu. ^^ Aja! Jag är som sagt en svag själ ibland… haha..
Hm aja.. i alla fall så fick jag ett mail av abcgruppen.se att dom har öppnat sin shop igen, så nu vet jag inte från vilket ställe jag ska beställa. Men tror det blir 123student för det var billigast, och jag tkr det nog blev snyggare där faktiskt. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *