I never asked for this feeling

I miss you so much, I long for your love.


Har så fuckin ont i magen, vet inte vad jag ska göra. 🙁 Har bara käkat grönsaker, sojabitar och choklad idag.. så det måste vara chokladen typ. AND IT’S KILLING ME!!! För jag orkar det inte en sekund till.. 🙁 Ååååh! Varför måste jag vara allergisk mot seriöst allting!??? Jag HATAR det!!

Annars idag så har jag tänkt, chillat, städat mitt rum (eller rensat iaf, men är långt ifrån klar), pratat med folk på msn/fb (skönt) och typ fixat studentmössan nu. Ska beställa den imorgon. Fy h*velte vilket vel det har blivit med den, på alla sätt. Kan berätta mer imorgon. Godnatt på er.

Och Daniel, igen; jag ÄLSKAR dig, jag SAKNAR dig. KOM HEM!! ♥

Btw, år 2009 blev ett större bloggår än vad 2010 blev; det vann med 4 inlägg, haha. Undrar hur 2011 blir? Mohahaha.. redan 3 inlägg i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *