Here you come again

Ååh jag blir så sur! Skrev värsta inlägget och så bara sabbas allt för att jag råkade trycka på en flik i hörnet.. bajs. Nu orkar jag inte skriva om det (i alla fall inte nu), men det gick ut på att jag skrev om hur jag älskade filmen “Patrik 1,5” och att den var mycket intressant! 🙂 Sen så berättade jag att Jonna och jag inte ska ses idag utan att det nog blir imorgon (väldigt veligt) och att jag idag ska städa, sticka och plugga. Städa för att det är galet dammigt och stökigt, sticka för att det är mysigt och avslappnande, plugga för att jag måste börja på min hemtenta i religion och även kanske göra lite samhäl/historia/matte. Blää.. men aja! Så kan det vara!

Pusshej nu drar jag.


SE FILMEN!!!!!!!
Hihi det är lite kul för den är dessutom inspelad i bland annat UA, seriöst typ hela filmen är i Uddevalla, rätt coolt. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *