I don’t remember you looking any better

Här kommer första inlägget år 2011! Ganska awesome, haha. Blev inget med Jonna idag, för hon kom in till stan för sent. Men vi ska träffas imorgon istället! ♥

Igår var mycket roligt, men kunde vart bättre! Alltså; helt okej för att vara en utekväll, som Sara N sa, men kanske inte som nyårskväll liksom. Då var förra nyåret så sjukt mycket bättre! MEN jag hade kul ändå med tjejerna! ♥ Fast nästa år ska det i alla fall inte bli torget för min del, bara småttingar (haha, jag menar typ 97-94:or, vilket inte känns rätt för mig..). Dessutom riskerar man ju typ att dö på kuppen.. höll på att få både smällare och raketer smällda på mig, dessutom fick jag typ glas på mig då någon kastade ner massa glasflaskor ner för en trappa och jag var längst ner på trappan. Skallad blev jag också.. jo, jaa.. det hände allt grejer! Raketer i soptunnor och metrolådor.. larmet någonstans gick och en tjej fick åka iväg med blodigt huvud. Nää det känns inte riktigt som min grej, om man säger så. Nästa år får det bli en hemmafest eller något samt en goood middag med dom man känner bäst! 😀

Det var visserligen skitkul att träffa massa folk igår, haha. 🙂 Vissa var ju mer eller mindre påverkade (Steen, Marcus m.fl. HOOOST). Träffade även Linus, Cissi, Marie, André, Filip, Carl.. blabla massa! Och såklart tusen fler, men dom träffar jag lite oftare ju. 🙂

Aja! Nu ska jag kolla på “Patrik 1,5” med mamma och pappa (och kanske Stoffe, men skulle tro att han hellre vill greja på datorn..). Ha det bäst, pussar!


Jag igår på nyår! 🙂 Tog bilderna för Daniels skull, hihi. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *