Happy new year

Shit! Sista inlägget detta året, hihi. Läskigt! Dags att skaffa en ny kategori också.. hihi. Spännande! Är jättespänd över vad det nya året kommer att föra med sig och ge för överraskningar! ^^ Hoppas 2011 blir ett bättre år än 2010 i alla fall! 2010 var olyckligt på många jobbiga sätt, men visserligen förde det med sig lycka på annat sätt och jag lärde mig galet mycket av det dåliga. Men nu har jag lärt mig det, och vill absolut inte lära mig det igen.

2010 var ändå fyllt av småresor (Sthlm 2ggr, Norge, Malta m.m.) och jag spenderade sjukt mycket tid med mina nära och kära, familjen har verkligen legat mig närmast i år.

En årsresumé

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Njee det vet jag väl inte riktigt. Alltså, inte något speciellt så.. fyllde ju 18 så var på krogen, det har jag ju inte vart förut. Jag såg Victoria & Daniel när dom åkte häst och vagn längs Birger Jarl-gatan, var i Norge och såg världens finaste natur. Åkte till Malta i två veckor med klassen och parallellkassen, roligt och jobbigt. Och jag var på två begravningar..
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Japp, det gjorde jag faktiskt. ^^
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jo det kan man väl säga.
4. Dog någon som stod dig nära?
Tyvärr.. både min älskade farmor och min fina gammelmormor.
5. Vilka länder besökte du?
Malta och Norge, hehe.
6. Är det något du har saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Jag har saknat fritid. Det har varit mycket skola och ståhej, och det har varit mycket jobbigt. Så 2011 hoppas jag på mer lugn och frid. Vill ut och resa mer 2011 också!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
2/1, 18/1, 9/2, 3/3, 7/3, 11/3, 30/3, Trysil med Daniel, Sthlm m. Daniel, 1/7, Norge m. familjen, Maltaresan, Sthlm m. Daniels familj, min födelsedag, mitt egna besök hos farfar.. ja det är mycket man kommer minnas, många saker som har hänt..
8. Vad var din största framgång 2010?
Jag vet inte riktigt, haha. Inte något speciellt tror jag väl. Jag skaffade mig väldigt bra betyg, det är väl det kanske.
9. Största misstaget?
Kan inte komma på något direkt misstag. Kanske att jag inte slappnade av, utan bara var på spänn hela tiden, så att allt blev mycket hetsigare.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja sjuk är jag typ året runt, haha. Alltid förkyld.. sen har jag haft magsjuka. Och lite annat ståhej.
11. Bästa köpet
Jag har faktiskt sparat mina pengar detta året, så har inte köpt så mycket. Har mer fått grejor, haha.. exempelvis min dator. 🙂 Annars är jag glad över mina 2 jeans jag köpte, samt lite linnen och typ receptböcker, haha.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Latte, loka, choklad och banan, haha.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jadå! Hade massa jättefina upplevelser som jag aldrig kommer att glömma. ♥
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2010?
Hmm.. det är svårt att säga nu tkr jag. Det brukar alltid bli att jag lyssnar på någon låt i efterhand och sen minns tillbaka till den tiden, men när jag väl är i tiden så tänker jag inte riktigt på vilka låtar som innebär vad, typ.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. I och med att farmor och gammelmormor dog, plus att farfar var jättedålig, och skolan gjorde mig asstressad, så har jag haft ett väldigt jobbigt år, men det onda för alltid med sig något gott, så jag har lärt mig mycket. Bland annat att verkligen ta vara på livet som man har just nu, och träffa så mycket folk man kan medan dom lever. 🙂 Jag lever lite mer i nuet, hehe. Så jag vet inte, mycket ledsamhet, men nu på slutet av året har det vart mycket bättre och även i somras var det skönt att leva, hehe! 🙂
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts mer med vännerna och tänkt lite mer på mig själv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Pluggat.. önskar att jag ärligt talat hade brytt mig mindre om skolan.
18. Hur tillbringade du julen?
Hemma på Skäret med familjen, och det var bäst. Saknade Daniel bara..
19. Blev du kär i år?
Haha ja det kan jag nog säga. Sommaren och hösten har gett mycket kärlek, hihi. Visserligen har jag ju varit kär i min snutt sen 2007, men bara för att man blev kär då så stannar det ju inte där. Man växer ihop och under sommaren 2010 så blev det riktigt bäst. ♥
20. Favoritprogram på TV?
Hmm.. kollar inte så mycket på TV. Men Scrubs, How I met your mother och lite sånt kanske. 🙂
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Det är väldigt starkt att hata någon, men jag har väl fått nya negativa uppfattningar om vissa iaf.
22. Bästa boken du läste i år?
Hmm.. Sophie Kinsella böckerna är galet bra! Läste en av henne i år, och det var Shopaholic & Sister och det var super! Läste även en bok som heter You’re the one that I don’t want, och den var jättebra den oxå! 🙂
23. Största musikaliska upptäckten?
Um.. nää jag vet inte. Jag lyssnar inte direkt på typ speciella artister, utan mer på dom låtarna som jag tkr är bra (och då blir det ju galet blandat). Kan inte komma på något speciellt just nu.
24. Något du önskade dig och fick?
Japp! Min dator, hehe. Även massa rosa saker, böcker, muffinssaker.. massa saker! 🙂 Ett fint halsband av min älskade pojkvän. Jag fick en härlig sommar med massa skratt och gråt, haha. ♥
25. Något du önskade dig men inte fick?
Ja.. det fanns väl en del, men det var typ bara småsaker.
26. Årets bästa film?
Asså.. jag suger på sånthär.
27. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag hade ett fem timmars långt Nationellt prov i Svenska B, och sen fikade jag med vänner, åkte hem och firade med familjen och sen blev det kalas på helgen.
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, om min farmor och min gammelmormor inte hade dött så hade ju alla vart mer glada och så. ♥ Och som sagt; om jag hade brytt mig mindre om skolan.
29. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
En typisk Alix-stil, haha.. tights och nåt tight linne eller något.. sen en cardigan.. och hemma gärna t-shirt och min gosiga morgonrock, haha.
30. Vad fick dig att må bra?
Goda vänner, kärlek. Att se mig lite omkring.
31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Men hahah!
32. Vem saknade du?
Farmor, gammelmormor.. ♥ Hanna, Daniel, Jonna. ♥
33. De bästa nya människorna du träffade?
En hel del må jag säga! Är så glad för det! 🙂 Kan inte babbla upp alla.. 🙂

Får väl avsluta med; GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!! 😉

Nu ska jag gå och prova kläder för att komma fram till vad jag ska ha på mig ikväll. Vid sex är det förfest hos Sara N, sen drar vi (kompisar o så) till Cheers, sen tolvslaget på torget och sist efterfest hos typ Sara N tror jag. 🙂 Sover nog där oxå.

Puss på er, ses nästa år! 😉
Och Daniel, JAG ÄLSKAR DIG. Önskar du kunde vara här med mig nu.. ♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *