Nobody’s gonna bring me down today

For too long I’ve been struggling, couldn’t go on. But now I’ve found I’m feeling strong and I’m moving on. Fast.. nää?

Gooodnatt allihopa! Får väl ta och nanna snart, eller vad säger ni? Haha klockan är 02.26 och jag har precis avslutat Sims 3 som jag roar mig med nu när jag är ledig och Daniel är borta. ^^ Har suttit aslänge med Corne och spelat. Vi gjorde oss och Chrille & Stoffe som en familj i ett hus och har spelat på den familjen aslänge, hehe. Kan lägga upp en bild och visa imorgon, på hur vi ser ut alltså. 😉

Aja, annars så har min dag vart trevlig! Har sovit länge, käkat frukost med bröderna vid tolv, gått en promenad, frysit arslet och FÖTTERNA av mig, fixat mig, åkt in till stan för att fika på EH med brollorna, sedan blev det shopping på Willy’s och sen hem för middag (veggoburgare för min och Cornes del) och sen data, snack och mys. Puss på mitt lediga liv, hihi. ♥

Kan tala om att idag har jag fått 51 nya bellypiercings av Corne, mohahah. Supernice, så imorgon ska jag minsann prova och prova och prova! 😉 TACK för dom kära bror! ♥
Och sen så var det ju något mer… hmmm… men jag kommer inte riktigt på. Nåväl, får se om jag kan klura ut det tills imorgon. Ha nu en underbar natt och sov så gott, hehe.

Imorgon blir det bildbomb, I guess.


Bild på mig och Christian från idag innan vi gick promenixen. ^^ Kallt men mysigt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *