We will be burning

Lost in time I can’t count the words, I said when I thought they went unheard.

Ja då var det dagen före dopparedagen, coolt värre. Fast egentligen så är det ju bara typ mindre än en timma kvar, då jag är så seg på att skriva. ^^ Men i alla fall. Det är ändå den tjugotredje, så det så.

Dagen har spenderats genom att rensa datorn, rensa bland cd:ar, småstädat, käkat med Stoffe, vilat, spelat sims m.m. Har ärligt inte gjort så mycket mer, och bra är väl det, cause I need to slappa. Och det var precis vad jag hade tänkt mig för typ en timma sedan, men det ville uppenbarligen inte någon annan *tittar elakt upp mot himlen*. Det var nämligen tänkt att jag skulle ha en spakväll; jag skulle raka benen, ta mig ett varmt bubbelbad, skrubba mig och bada i mitt nya badsalt och badskum. Men icke. Vattnet var (märkte jag när jag hade hoppat i) svinkallt, det kom pluppar ur rören för ingen har badat med dom på ett tag och dessutom var min rakapparat hur seg som helst, så jag fick inte rakat benen ordentligt. Bajs på mitt liv kände jag; blåste irriterat ut ljusen, öste vatten på golvet, drog ur proppen, kastade på mig morgonrocken och gick upp för att värma en kopp o’boy då jag frös som en stucken gris. BAH, sånnahär dagar gillar vi inte alls. Inte ett dugg faktiskt. Grejen var att jag hade sett fram emot detta så sjukt mycket också, men nänä.. får väl ta det en annan gång uppenbarligen.

Igår hade jag det i alla falls supermysigt. Min bästaste Hanna kom hem till mig klockan två och från det tills klockan åtta så hann vi med att ha julklappsutdelning, prata en massa, slå in paket, laga mat, äta mat, ligga i snö, skotta snö, spela massa sims och bara allmänt ha det supermys. Puss på dig min underbara Padda, du gjorde min dag och du gör mitt liv. ♥

Hanna fick typ massa kläder av mig också (eller ja, massa tröjor). Och det roliga var att dom passade perfekt i storleken, och dessutom (tyckte i alla fall jag) så satt allihopa assnyggt och passade henne i färgen (jag hade visserligen valt ut dom tröjorna just för henne för att jag tyckte att det var hennes färger, men ändå). Hon tog med sig allihopa hem i alla fall, men vi får väl se om hon någonsin använder dom, hehe. Annars så fick hon även (i julklapp och födelsedagspresent [ja jag vet att jag SUGER] då) ett pärlarmband i grönt med ett hjärta på, gröna pärlörhängen, ett typ peacehänge (som hon satte på mobilen), barnbestick (hur sjukt himla söta som helst, och man kan använda dom även om man är vuxen, för så små är dom inte) samt ett par passande servetter till besticken, hehe. Av Hanna fick jag röda armband (som jag faktiskt pekade ut inför henne, att jag ville ha, när vi var och shoppade på torp för ett tag sedan), en übersöt ängel som håller i ett rött hjärta och sen även boken “Ljuvliga smoothies”, vilket är en bok som jag har velat ha i typ hundra år. Så TACK hunnie för alla fina presenter. ♥

Jaja, imorgon är det julafton minsann. Shit vad tiden går.. och fy vad jag saknar min älskade Daniel (som borde ha landat i San Francisco vid det här laget). Det är helt sanslöst! Och ändå har vi bara varit ifrån varandra sen klockan tio över tre i tisdags. Men det är på tok för mycket, och tyvärr blir det alldeles för mycket mer tid ifrån varandra. Åååh, jag längtar tills han kommer tillbaka till Sverige. Tills vi hämtar upp han vid tåget och jag sen kan få mysa med han i all evighet. ♥ Det kommer bli bäst. Och det andra bästa är att vi kommer att ha en hel vecka i fjällen också, där vi kan mysa och pussas hur mycket vi vill! ♥ Kärlek på det!!

Men nu kära vänner ska jag dra mig. Kanske slänger in lite bilder i ett senare inlägg. Puss och kram, veggipastej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *