I almost didn’t see

Fortfarande så galet ont i magen.

Hej alla kära vänner! Har haft det underbart dom senaste dagarna.. ååh. Hade en underbar helg ensam tillsammans med Daniel på Gullholmen. Det blev fillm, mys, god mat, öppen brasa, snö, mys, mys och massa mer mys (g jcwf cs fxe). ♥ Jag vill tillbaka! Det är så himla skönt att vara på Gullholmen. Det är så lugnt, så fridfullt. Inga bilar, ingen stress. Typ ingen jobbig kontakt med omvärlden. Bara vi på en ö, fyllda med kärlek. Så bäst, så fint, så underbart.

Jahopp, de senaste timmarna har jag i alla fall spenderat genom att plugga matte (derivata) och skriva min book review om “You’re the one that I don’t want” av Alexandra Potter. En supermysig bok egentligen, fylld med kärlek och magi. Synd bara att jag var tvungen att stress- och skumläsa den på slutet.. man tappar så mycket känsla då.

Anledningen till pluggandet är för att jag har bokredovisning imorgon i engelskan, samt prov i matte. Men det ska bli skönt att få dom gjorda, för det är nämligen det sista som jag har innan jullovet. Så gött! Och en annan bra grej är att jag får jullov på tisdag, för det är ingen kyrka på onsdag så det blir liksom inte något julfirande på den fronten, och då kan vi lika gärna ha julmys med klassen på tisdag istället – inte mig emot för då får vi ju en dags extra jullov, hehe. 😉

En dålig sak är att Daniel åker till USA på tisdag.. Fasiken vad jag kommer att sakna honom! Men det är väl bara att stå ut antar jag. Fastän jag inte vill.. jag kommer räkna dagarna och minuterna tills han kommer hem. I’ll miss u babe. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *