Well I won’t be your winter

Jäääääääädrar vad jag har ont i magen alltså!

Jag FATTAR inte varför det gör så ont. Eller jo, jag kanske fattar lite, men det är så sjukt jobbigt att det måste vara det. Att mina allergier alltid måste vara i vägen. GAH jag får rå! Så ont som jag har nu har jag inte haft på typ jättelänge heller, så nu börjar det väl bli seriöst igen. Och det suger, för då kan jag inte äta någonting. Seriöst typ nada. Det får bli sojapluppar, cashew, grönsaker och smoothies för min del dom närmaste veckorna. Visserligen brukar det vara så, men jag kan ju inte äta burgare, korv, choklad eller nåt typ. Får ont i magen av glutenfria kakor och bröd också, och jag får ont i magen av laktosfri yoghurt och laktosfri latte också. Så vad fasiken!? Ååh.. seriöst jag önskar jag kunde vara normal, det är f-n inte kul att ha ont och inte kunna äta någonting..


Inte vill man ju ha det såhär igen liksom. Nej fyf-n, blotta tanken får mig att vilja spy.


Galet vad kul det var med tre operationer, undersökningar, inläggningar på sjukhus, pricktester, prover på ryggen, blodprover m.m. SUCK jag trodde jag skulle dö, ingen visste vad felet var.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *