You have a way of moving me

我爱你 丹尼尔 权力. ♥

Göteborg idag då, supertrevligt! 🙂 Fick köpt saker till papi, mami, Stoffe, Daniel osv. Resten fixar jag i Uddevalla, hehe. Åååh, nu är det verkligen jul snart!

Btw, igår var jag på banken som sagt. Känner mig så vuxen nu, hihi. Fick ändrat min internetbank till vuxen istället för ung, framöver får jag studiebidraget rätt in i kontot istället för på avi, jag fick mig en säkerhetsdosa till internetbanken, skaffade mig även telefonbank och i slutet av veckan så kan jag klippa mitt maestro-kort och börja använda ett visakort istället! 😀 Känner mig ganska så cool, maha. 😉

En annan sak jag bara måste säga är att jag har fått TOTALT DILLE på Plopp. Jag käkar det typ heeela tiden. Plopp, plopp, plopp och plopp. Maaa gaa, vad det går åt. Men det är ju så gott, hehe. 😉

Aja, nu ska jag göra idrottsinlämningen, samhäll och PA-blogg. Ha det så bra, puss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *