I should walk away

I want you here with me,
Why can’t you just see?
I want you here with me.

Jag känner att jag inte är så bra på dethär med uppdatering. Men ärligt, vem hinner leva när man går SPINT? Det som gäller en vanlig dag är: vakna, skola, hem, plugga, sova, vakna, skola, hem, plugga, sova.. bla, bla..

Men nu istället har jag försökt att slappna av och ha kul, och visst det har varit super, men har sackat efter så sjukt i skolan bara för det. Ligger efter med ett matteprov, har varken gjort engelskan tills idag, ergonomin tills förra onsdagen eller plugga på eng, svenska, matte, pa-blogg, samhäll m.m. som jag egentligen borde göra. Men jag har i alla fall kladdat ner lite historia som jag ska skicka in till Makt nu. Och imorgon blir det pa-blogg, engelska, ergonomi m.m. som gäller. EFTER att jag har kommit hem från.. GBG!! 🙂 Weeei för nåt kul ska jag i alla fall ha. Det är nämligen k-dag imorgon så då blir det julmys och shopping med alla mina tre bästa bröder. ♥

Annars kan jag berätta att de senaste dagarna har sett ut såhär:
Fredag – mys med mami, Stoffe och Corne (lite Chrille) framför tv:n osv.
Lördag – mys med mami och Stoffe, men mest mami för Stoffe satte sig vid datorn efter typ tjugo min. Jag o mamsen kollade på Sex and the City och hade det bäst. ♥ Innan myset och så så var det pepparkaksbak hos familjen Johnson i Hedekas som gällde, åååh. 🙂
Söndag – ta hand om sig själv-dag. Bäst på många sätt och vis. Älsklingen kom hem till mig och sov över. ♥

Idag hade jag matte, sen kollade vi luciatåg i skolan och sen drog jag och Daniel hem till han. Fast först blev det en sväng till banken, ica och en lååång promenad.

Kärlek på dig, Daniel. Jag vill inte att du ska åka.. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *