All I want for Christmas is you

Awww nu börjar julkänslorna verkligen att komma! Tonvis med snö, julmust, första advent, pepparkakor, choklad, brasa, glögg…. yeah you name it! ♥

Ååh, jag blir så ledsen när jag tänker på att jag inte får fira jul med min älskade Daniel. Han ska nämligen iväg till USA till sin moster med sin syster + man och han blir där från 22:e december till 8:e januari.. ÅHHHH! 🙁 MEN när han kommer tillbaka så ska vi åka till fjällen med en gång iag, tillsammans med min familj, i en vecka och bara superdupermysa. ♥ Jag längtar tills dess, hihi. Plus att vi ska åka till Gullholmen och mysa med varandra helgen innan han drar, så det kan nog lösa sig iaf. MEN ÄNDÅ. Inget jullov med min älskade pojkvän.. 🙁

MEN påtal om något HELT annat så kan jag tala om att jag och Daniel hade vår 18-årsfest i fredags hemma hos han och det var SUPER!!! Det firades med våra 22 bästa vänner, hihii, och det var verkligen bäst. TACK ALLIHOPA FÖR VÄRLDENS AWESOME KVÄLL!! ♥ Det blev inte krogen, men vi hade det bäst ändå. Presenter, dricka, supernice sällskap, kladdkakor, chips och massa annat gjorde att vår kväll blev sjuuuuk! 😀 Och tack så mkt älskade Jonna för att du hjälpte till med att ordna allt; kakor, smink, frisyr m.m. ♥

Min bästaste Hanna var med på festen också. I. Love. You. ♥♥♥♥♥ Det ska bli bäst att ses snart igen. ♥

BILDER FINNS PÅ FB!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *