Cold endless nights upon us fell

The beautiful, the beautiful, river.

Godkväll allesammen! Usch vad jag är galet trött.. så sjukt galet trött att jag ska gå och lägga mig nu. Dagen har varit kort, men ändå är jag så seg. Började med matte (genomgång + mattetal), sen engelska där vi istället för engelskalektion hade föreläsning om högskolor m.m. (mycket intressant, och framförallt läskigt.. hihi..). Efter föreläsningen hade vi lunch (euw) fast istället för att käka så gick jag runt till klassrummet, skåpet, klassrummet, syster, klassrummet.. blabla.. och sist men inte minst så hade vi samhäll med Jaan. Suck på det säger jag bara, haha. Så sjukt himla segt.. menmen. What to do..

Efter skolan gick jag till syster, snackade dietister och annat medicinskt. Sen gick jag och Daniel ner till stan.. det blev besök på banken två gånger, besök på life två gången (köpte sojabitar), besök på apoteket där jag köpte nödvändig medicin samt ett besök på donken för att Daniel ville ha mat (fyra cheeseburgare, hihi). Träffade Cissi och hennes kompis (som jag har för mig heter Karin eller nåt i den stilen) och vi satt o snackade ett tag. 🙂 Sen tog jag halvfyra bussen hem och så blev det plugg, laga mat, snacka med lillebror och mysa med mami. Nu ska jag läsa igenom min svenska lite, göra bubbelvatten, dricka bubbelvatten, tvätta bort smink och sen SOVA. UNDERBART!!

Ha det så bra.. skriver kanske imorgon på morgonen.. ska nämligen till skolan med bussen på morgonen trots att jag har sovmorgon till tio i tolv (ska utnyttja detta genom att plugga.. heheh, mycket ambitiöst..). Pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *