Power of soul

Oh my mind is so messed up, goin round and round. Must there be all these colours without names, without sound, baby? My heart burns with feeling, but my mind is cold and reeling..

Skäms på mig som inte har bloggat på typ aslänge. Det är ju faktiskt den 16:e november idag, så det innebär att jag inte har skrivit på tretton dagar. Det ni, galet.. MEN! Jag har haft det roligt utan min blogg må jag säga, haha. Har hunnit med att åka till Sthlm, mysa med Daniel, fira fars dag, haft myskväll med Malle, träffat Jonna, fikat, pluggat, myst med familjen m.m. Så det ni, det kan man kalla super ändå! 😉

Sitter i skolan i skrivande stund. Ska egentligen plugga matte men jag har inte fått tummen ur nånting än, så har änsålänge bara suttit här framför datorn och kollat bloggar, haha.. usch på mig. Har nämligen prov i matte på fredag, och jag mååååste plugga ganska jädra rejält mycket för att kunna få ens G. Och egentligen vill jag ju ha högre, åtminstone VG. Aja, jag var duktig och gjorde klart min religionsuppsats igår iaf (fick ledigt från skolan av mami och papi så att jag kunde sitta hemma och pilla med det – och det gjorde jag bannemig också; satt vid datorn och skrev från kvart över åtta till klockan fyra med endast typ en timmas paus för mat och telefon. Det ni, självdiciplin kallas det! 😉 DOCK så hann jag inte med att träffa min älskade Hanna igår bara för att jag var tvungen och plugga, och det sög och suger, för jag var verkligen inställd, jag ville verkligen. Hade skrivit ut bussresor och alltihopa, och sen bara skiter det sig. Men vi pratade i telefon i alla fall, och vi ska kanske ses till helgen, men vi får se.

Maha, imorgon fyller jag år.. spännande! Nej nu får jag faktiskt inte spinna vidare här för jag måååste verkligen göra matte. Ha det så bra! Hoppas på att jag får igång dethär med bloggandet igen, för det är väldigt kul när man väl kommer in i det. Plus att det är skönt att skriva av sig. MEN det är också väldigt skönt att inte greja så mycket på datorn. Jag var typ en vecka utan internet hemma för att först pajjade internet i sig och sen så pajjade min usb-grej som jag har som internetmojjs, så jag hade inget alls (har dock suttit uppe på pappa och mammas dator, men det har inte vart lika mycket, och jag har ändå bara pluggat då typ). Det är så sjukt himla underbart att inte vara uppkopplad på internet hela tiden, för man får så mycket mer gjort då, man blir inte lika stressad och man umgås mer med andra irl istället för att umgås med folk via datorn. Suck, nu spann jag iväg iaf..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *