One shot for my pain

Me and my guitar tonight, singing to the city lights, tryna live on more than what I got.

Nu sitter jag hemma hos Daniel vid hans bärbara dator och har en liten trevlig skrivstund för mig själv. Skönt tycker jag då jag knappt har fått vara för mig själv under hela dagen.. har haft en jättekul dag, inte nåt annat, men jag har behövt att slappna av lite och ta det lugnt ensam. Dagen började med att jag och Daniel vaknade upp tillsammans, jag gick upp (stressad över skolan och annat) för att fixa i ordning mig, insåg att jag inte behövde det lika mycket som jag trodde så jag somnade bredvid Daniel igen. Vaknade och helt plötsligt så var det inte så värst mycket tid kvar. Tid kvar innan Daniel skulle åka och Malin skulle komma. Malin och Pelle var nämligen hemma hos mig idag från och med klockan halv tio till och med halv sex (Pelle kom dock liiite senare än halv tio). Vi har hållit på med vår affärsplan hela dagen, samt valt plagg som vi vill använda, fixa pärm och lite annat viktigt. Bra att få det gjort, men vi är verkligen långt ifrån klara.. affärsplanen är definitivt inte klar.. men det får vi ta itu med efter lovet. För woohiiidopido – imorgon så åker jag, Daniel och hans pappa till Sthlm! Hans mamma är redan där för hon ville ha lite ensamtid med Maria (Daniels syster). Och mohahahha jag fick reda på igår att jag och Daniel ska få bo i Staffans (Marias sambo) lägenhet då vi allihopa inte får plats i deras gemensamma, ihii. Så det blir som en egen lite tripp för oss med “hotell” och allt. 🙂 Fast med nära runtomkring. Mysigt värre!

Aja, nu vill Daniel att jag kommer och lägger mig hos han. Vi ska sova, vi är trötta.. Daniel måste upp tidigt imorgon för att han ska till tandläkaren. Stackarn, men bra att det händer något.

Och sorry allihopa för att jag skriver som en typ jag-vet-inte-vad.. orkar verkligen inte att skriva ordentligt nu. Är för trött. Så aja, natti.. puss och kram veggipastej.. HAHa det gick visst inte så bra..! 😉


Augusti 2007.. mhaha, tider det.. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *