I got the magic in me

So call me mister magic man, I float on cloud nine.

Yo! Första inlägget sen jag har kommit hem. Inte illa, hehe.. okej.. ganska så illa. Det var ju trots allt ett tag sedan (typ en vecka). Men jag har haft sjukt mycket för mig att göra! 🙂 Har firat pappa (56 år), morfar (77 år) och Daniel (18 år), myst med familjen, pratat om Malta, myst med Daniel, kollat på när Stoffe har spelat på UA-kannan, sålt saker på loppis, shoppat på loppis, snackat i telefon (bland annat med Hanna och Jonna), gått promenader, tagit höstfoton på Stoffe när han har kört cross, testat att köra cross själv.. yeah u name it, fullt upp iaf! Har ju vart i skolan oxå, iaf i fredags och en lektion i torsdags. Och dessutom har jag hunnit med ett möte med Malin, Pelle och Eva om vårat företag. Plus att jag har varit lite småsjuk, och det slog ut rejält igår.. 🙁

Aja, nog om det. Malta var hursomhelst superduper! Ascoolt att ha varit där, verkligen. Lär inte åka dit igen, för något paradis var det minsann inte. Stränderna var inte stora och fina, och inte överdrivet sandiga heller (och jag går mycket på sådant). Sen var det rätt så fattigt och sletet, men äääsch. Helt okej! Mycket historia och vackra gator och sjukt fina katerdraler m.m. Har tagit typ tusen bilder (på riktigt) och ännu fler är det med alla andra som är tagna med vänners kameror (ska bli kul att få se deras bilder oxå). Ni kan iaf hitta det mesta på facebook, skulle jag tro. 🙂

Idag har jag varit hemma och segat, då jag inte alls har mått bra. Vi har bara internet på Stoffes dator oxå, så har inte varit där alls idag typ (bara nu och typ en timma för några timmar sen..). Imorgon blir det plugg och chill och på onsdag ska jag, Malin och Pelle träffas för att ha företagsmöte. Ska sova hos Daniel på kvällen för på torsdag (japp, det har blivit ändringar) så ska vi (jag, Daniel och hans pappa – hans mamma är redan där) dra till Sthlm för att hälsa på Daniels syster plus man, samt kolla på terrakottaarmén och lite annat roligt.

Nu kom mami och papi hem från jobb och frisör, så tänkte gå ut till dom och ha lite kul. Funderar på att färga håret ikväll oxå.. eller så tar jag det imorgon. Jaja, pussar! Kul att vara tillbaka!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *