Pick up

Haha seriöööst, omddd, jag är typ döööönervös för detta med Malta!! Det är liksom bara imorgon kvar och sen drar vi tidigt på tisdag morgon (typ sju eller något). Fatta att det som vi typ har snackat om och väntat på i typ 2,5 år kommer att ske i ÖVERMORGON!! Crazy bananas är det, kan man verkligen säga.. ^^ Hihi pirr i magen! Håller nu på att packa mina väskor (ett handbagage och en resväska) och det är seriöst med nöd och näppe att jag får med allt. Just nu så ser det rätt bra ut, men det är bara typ 3,5kg kvar tills det är precis på gränsen.. aja, jag klarar detta, på något sätt. Jag får väl typ vara smart och ha på mig typ alla tunga och jobba kläder och smycken, så att det inte blir värsta övervikt på väskorna. ^^

Här får ni en fin liten karta på Malta.. jag har varit så snäll och ringat in med grön färg där vi allihopa ska bo (på ett ungefär lix). GAAAAAAH…. :D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *