Days of our lives

What do I want to do with my life? I am lost.

Hello there! Kan tala om att detta är andra dagen i rad som jag har varit hemma från skolan.. känner mig urkass, samtidigt som jag inte gör det. Liksom, jag låter inte så himla sjuk, och ibland har jag jättemycket energi, men rätt som det är så blir jag helt slut. Tappar lusten till allt och blir bara snurrig. Skitont i huvudet och ont i ögonen när man liksom tittar åt sidorna och så.. det är ju ett rätt tydligt tecken på någon typ av sjukdom (oftast feber, men jag har inte det..). Jaja, vi får väl se om det ska fortsätta såhär med litegranna eller om det blir någonting som snart bryter ut. I så fall så hoppas jag att det bryter ut typ NU, för jag vill INTE vara sjuk sen när vi drar till Malta. Punkt slut!

Imorgon ska jag i alla fall försökte pallra mig till skolan. Vi har ju sovmorgon och sen bara tre lektioner, så tänkte att det är ju inte värsta dagen lix. Om jag inte mår uselt imorgon så ska jag åka in som vanligt, köpa present till Stoffe (som fyller 15 år på lördag), sola två pass och sen kanske till och med hälsa på farfar en stund. Det hade varit mysigt, sen kommer jag inte se han förrän jag kommer hem igen, och man vet aldrig – så vill åka till han och hälsa på innan. Efter skolan ska jag fika med Chrille och Corne, och kanske blir det så att Daniel hänkar på också. ^^ Mysigt värre! Det sista som fredagen erbjuder är födelsedags- och singstarkväll hemma hos Jenny runt sex-sjutiden. Hoppas på att bli hämtad där sen på kvällen av någon kär familjemedlem så att jag kan komma hem, sova och sen gå upp för att fira min lille lillebror på lördagsmorgonen. Ska även hinna med att baka typ tre rulltårtor och två satser kolakakor (och detta ska vara klart innan tre, då alla gäster kommer). Nåväl, det hinner jag! 🙂 Danneboooii är ju med, och förhoppningsvis så kan i alla fall någon av mina bröder hjälpa till.

Nu ska jag skriva lite i min PA-blogg och sen blir det tv, telefon med Daniel och sängen. Puss på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *