What happens when things go wrong?

Myyycket trevlig dag idag! Är på gott humör, thihi. Startade dagen med längre sovmorgon (fyrtio minuter), tog bussen till skolan (där jag och Hanna satt och pratade hela vägen), pluggade historia, hade historiaprov (jaa, det gick nog inte helt fel), hade lunch och sen lyssnade jag på Ly, Moyle, Steph och Jenny när de berättade om sina böcker.

Slutade vid två, drog till Sportlife och solade i en kvart och sen gick jag och Daniel till Espresso House för att fördriva tiden innan jag skulle fika med Stina. Daniel tog sig en mudcake och en frappino (seriöst vad gott det är med frappinos, speciellt med chokladsmak) och så satt vi där och väntade och pratade. Stina kom väl typ vid tjugo i fyra och sen så satt vi där tills min buss gick hem klockan sju (fast Daniel gick väl vid typ fyra, dessutom så kom Corne förbi en stund oxå, dock inte planerat). Hade det i alla fall jättetrevligt! Vi tog igen en massa snack och seriöst så vet jag inte om det fanns en sekund där vi INTE pratade, haha. 🙂 Vi bestämde hursomhelst att när jag kommer hem från Malta så ska det banneoss bli mer träffar! Bland annat så ska Stina komma hem till mig och käka god mat osv.. 😉 Det ska bli kul! ♥

Stoffe kom och hämtade mig med moppen när jag kom med bussen, och sen väl hemma så har jag bara typ slappat. Bytt om, packat ur väskan, kollat internet m.m. och nu snart så ska jag göra lite samhäll och naturkunskap. Egentligen borde jag göra matte oxå, men jag orkar inte..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *