It’s so hard to say goodbye to yesterday

Matte, snurr i huvudet, engelska, mer snurr i huvudet, vilorummet, samhäll, vitamindrink, möte m. Malin & Eva, bussen hem, laga mat, äta, titta på tv, läsa, vila..

Så har min dag sett ut hittills, ungefär. Och nu ska jag ta och skriva ut papper på historian och plugga rumpan av mig på det! Har nämligen prov om Gustav Vasa och hans impact på Sverige och Europa, typ, och det provet är imorgon, uuuusch. Men det bra om imorgon är att det är en kort och härlig dag! Sovmorgon (som ska utnyttjas med historialäsande i klassrummet), prov, lyssna på när andra redovisar i svenskan, sola, fika med Stina och sen dra hem och mysa. 🙂 Känns rätt gött faktiskt, hehe.

Jag har faktiskt ett rätt så späckat schema nu i veckan, och det är både bra och dåligt. Bra för att det är kul, men dåligt för att jag egentligen bara vill vara hemma och ta det lugnt med familjen innan jag nu nästa vecka åker iväg i två veckor till Malta. Men nåväl.. jag ska i alla fall vara hemma mestadels! Hur som haver så blir det iaf fika med Hanna på onsdag, ingen aning på torsdag (Jonna?) och fika med Chrille (Corne?) på fredag. Dessutom så är det singstarfest hos Jenny på fredag klockan sju, och det ska bli awesome! Så bäst att få ha det kul med alla vänner! 🙂 Lördag blir fullt med bak, mys med släkten, kalas för Stoffe (han fyller år samma dag, hela femton år faktiskt tihi), mys med familjen m.m. Känns bra. ♥

Jag kan för övrigt tala om att igår så var det bannemig storröjning hemma hos oss! Jag och mamma låg i för fullt med att rensa och städa och allt detdär. Fick seriöst rensat en massa, och det känns skönt. Typ som att en stor, tung sten har släppts från mig – yaaay! Liksom skönt att få det rensat och städat innan jag drar, så är det relativt i ordning när jag kommer hem igen, maha. 🙂 Aja, nu ska jag plugga, ha det bra pussen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *