Where do we go when we go from here

A line of boxes in an open field, there’s a million empty and there’s one for real. Do you want me to go search in each all of them, or just lay on the grass and act and pretend? That’s what I wanna know..

Omddd! Idag är det seriöst den ANDRA OKTOBER!! Och det betyder mucho saker! Bland annat att det är höst, det är kallt, ruskigt och det är dags att kunna vara riiiktigt höstig. Det andra är att min lillebror snart fyller år, så jag måste köpa någon fin present. Det TREDJE är att om exakt NIO DAGAR SÅ ÅKER VI TILL MAAALTAAAA!!! :D:D Och med nio så tänker jag bort idag, och såklart dagen som vi åker på. Så det blir nio, tihi. Seriöst!! Det känns freakin’ galet och awesoome! Fatta vad nära det är! Fatta vad kul vi kommer att ha! Vi kommer att vara borta i två veckor och bara glassa och ha det skönt! 😀 Weeei! Fast lite hemlängtan lär jag allt få, tihi. ^^ Har aldrig varit borta så länge från familjen förut, haha.. Dessutom så fyller kära papi och morfar år några dagar efter att jag har åkt iväg, och det är ju lite tråkigt. :/ Men jag får fira dom innan, och efter, hehe. I alla fall så ska det bli så sjukt himla kul, och jag längtar som bara den!

Annars så kan jag ju tala om att idag så ska jag på kalas. Om typ en timma så åker jag, mamma och pappa till stan för att hämta Daniel och morfar, och sen ska vi vidare till mormor (det är inte kalas hos henne, though) för att städa osv. Men klockan tre, jaa då hörrni! Då är det kalajs hemma hos Åsa m. familj, för Björn fyllde nämligen hela nio år den 25:e augusti (jaao, ganska långt efter, menmen.. det finns sina anledningar). Trevligt, trevligt! 🙂 Efter kalaset så blir det att åka hem och mysa med familjen, och förhoppningsvis så blir det verkligen hela familjen. ^^

Under veckan som har gått så har jag minsann hunnit med en hel del. Jag och Daniel firade bland annat vår 3 år- och 5 månadersdag i måndags (fast det var inte planerat att det skulle firas). Jag fick ett underbart vackert halsband av älsklingen, och jag blev huuur himla glad som helst! ♥
I tisdags så sov jag över hos snutten, i onsdags så sov Daniel över hos mig och vi var dessutom i badhuset m. klassen, i torsdags så hade jag mitt svenskatal (och jag blir så glad när jag tänker på det, maha! Jag fick mitt efterlängtade MVG på talet, och dessutom med ett plus i kanten, om man får säga det utan att skryta.. happy me!), efter skolan fikade jag med Jonna och sen så sov jag över hos Daniel. Igår, alltså i fredags, så hade vi sovmorgon. Jag och Daniel gick till Östrabo för att jag skulle ha ett möte med Eva H och Pelle (men hans buss var sen, så det blev bara jag och Eva) och efter det så gick vi och köpte en blombukett för att lägga på farmors grav. Hon hade den absolut finaste graven! :)♥ Och usch vad jobbigt det var att gå dit. Jag har änna dratt mig för att gå dit, just för att jag har misstänkt att det skulle bli så jobbigt som det blev igår. Massa miljoner tårar och ett sorgset humör för resten av dagen, ingen höjdare kanske.. Men farmor är SÅ värd att få massa blommor på sin grav, så det är klart att jag går dit! ♥ Miss her so much.. :/♥
I alla fall så skulle jag egentligen ha fikat med Stina igår, men jag orkade inte (pga. det med farmor och så), så vi bestämde att vi ska fika på tisdag istället. Kollade på Idol på kvällen och det var trevligt, bäst att Daniel gick vidare! 😀 Sen somnade jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *