Buying dollars to bring down the value

Usch nu var det längesedan som jag skrev sist.. igen. Nej alltså det är seriöst såhär att jag orkar typ inte. Eller, jag tycker att det är jätteroligt att blogga, men jag hinner typ inte. Typ nästan hela förra veckan så var min dator avstängd, för jag bara orkade inte pilla. Sätter jag mig framför datorn så blir det fb, bdb, bloglovin, naama och allt annat med en gång. Och då glider typ fem timmar iväg med en gång. Och får man några läxor gjort då? Neeeepp.

Förra veckan hade jag dock inte dödens mycket att göra. Men det var skönt att slippa datorn ändå. Seriöst, jag blir egentligen mycket lugnare, så jag borde börja med att sluta (haha) greja så mycket. I alla fall, förra veckan var det ja! På onsdagen var jag på möte med Malin och Pelle på östrabo tsm med Eva Hartmann. Vi fick planerat in en hel del (som vi dock inte kommer hinna följa), och dessutom var det jätteroligt! Hängde med in i Pelle, Linus, Marcus, Jonte m.fls klassrum och blev typ mobbade. Pappa åkte till Sthlm på tisdagsmorgonen och Stoffe var på läger, så mami och jag var ensamma hemma på tisdagen, och på onsdagen så var det jag, mamma och Stoffe-mys. Jag sov på pappas del i sängen när han var borta. ^^ På torsdagen så åkte jag med mamma till jobbet och jobbade hela dagen, det var nämligen studiedag så jag passade på att skramla in lite pengar. Det var skitkul att komma tillbaka på jobbet! 😀 På kvällen så kom pappa hem, men då hade jag typ redan somnat, så jag träffade han inte förrän på fredagen. Det blev ingen sovmorgon på fredagen, då vi skulle på NK-utflykt med klassen + andra samhällspintklassen (finns bilder på min fb), men det gjorde väl inte så mkt för det var rätt kul. Fast inte uppgifterna, utan själva utflykten, hehe. ^^ När vi kom tillbaka i skolan så blev det snabblunch, sen filosofi och matte (fick reda på matteprovet, och ommmdd vad lättad jag blev. Dock hade jag velat mmeeeer!). Efter skolan så drog jag runt med Jenny, Daniel och David och vi köpte presenter till Vix och Malin och så blev det även en liten snabbfika på Espresso House (mmmm o David köpte Alixburgare på donken åt mig, hhi). Klockan sju var det 18-årsmys för Vix och Malin hemma hos Vicky (bilder finns på min fb) och det var superkul! 😀 Malin fyllde år samma dag, ihi. Puss på henne! <3

I helgen har jag inte gjort så mkt. Mest pluggat och tagit det lugnt. I lördags så fyllde mormor 69 år, så vi åkte upp till henne och fikade (jag, mamma, Daniel och pappa) och sen åkte vi hem och hade familjemys (Chrille, Corne o Stoffe var oxå med då, dock inte Danneee). På söndagen så var det slappardag/pluggdag. Var även på fika hos grannarna som bor precis nedanför oss. 🙂 Dom har ju nyss fått en bebis (eller jaa den är typ 7 veckor, men det är ju rätt så ungt för att vara bebis, tiihi), och dessutom så har dom en jättesöt tvååring (som heter Isa, jaa med S, haeh). Planer i framtiden är att jag ska passa deras barn lite då och då, hii. Ska bli mys! 🙂 Isa och jag klickade direkt! 😀

Idag tog vi skolfoto, blää.. och nu har jag typ slutat. Ska käka något och sen göra svenska och ha möte med Malle och Pelle. Pusshejs. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *