Looking for quotations

Kära blogg.. haha..! ^^ Idag har jag varit hemma från skolan.. har haft ont i huvudet, varit jättefrusen och mått illa. Missade dock bara en lektion, men det var en lektion där vi skulle ha prov (inte så jättebra med andra ord). Men jag vet inte.. ska prata med Makt och hoppas på att få göra det så snart som möjligt! Det finns inget värre än att ligga efter med prov, förstår ni. Tycker jag i alla fall. Okej, det finns värre saker, men i skolan så är det en väldigt jobbig sak, då vi har typ tretusen andra skoluppgifter att tänka på också.

Nog om det. Igår sov jag hemma hos Daniel, vilket betydde att jag var hemma hos Daniel idag när jag mådde piss. Det blev mycket tv-tittande, mysande, sovande och allt såntdär. Daniel var hemma från skolan också, han mådde inte så värst bra han heller (fvccccccjv), så det blev att vi mådde bajs ihop. Annars så kan jag tala om att jag har haft ont i huvudet/bihålorna sen i typ fredags – SKITJOBBIGT. Alltså, egentligen så brukar jag ha ont i huvudet väldigt ofta, men det som har varit sen i fredags har verkligen varit olidligt. Asjobbigt har det vart, verkligen..! Under hela dagen igår så värkte mitt huvud stenhårt, och inte nog med att jag var i skolan, utan jag jobbade dessutom på JetPrint från halv två till fem. Roligt och lönsamt, men jobbigt för huvudet (mycket färg och sånt). Mamma släppte av mig hos Daniel när jobbet var klart och väl hemma hos han så pluggade vi lite och så myste vi. Jag hade ju så himla ont i huvudet, så somnade runt åtta i hans säng (dock oplanerat) och vaknade upp halv tio igen, då jag gick och tog ur linserna samt tvättade bort sminket. När jag kom tillbaka så var Daniel och hans mamma i fullt hå och bä på att renbädda hans säng, plus att byta alla hans dunkuddar/täcka till “utan dun”-kuddar och täcke, vilket gjorde susen för jag har nog aldrig sovit så bra i hans rum förut! 😀 Somnade i alla fall så fort det var klart och sen sov jag tills sju på morgonen.

Kan ta lite snabbt om helgen oxå. I fredags så var Daniel hemma hos mig och vi myste och hade det bra. På lördagen så var det kalas för Iza och Tilde, samt familjemys hemma (Chrille o Corne kom oxå) och på söndagen var det plugg- och städdag. Huvudvärken följde med mig hela helgen och plågade mig.

Nu ska mamma ha datorn för att kolla nånting. Puss och kram julbanan (ÅÅH så mys med jul snart, jag riktigt längtar!! :D)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *