Mamboo

Baah! Nu har jag äntligen skrivit klart mina inlägg om dom senaste två dagarna i min PA-blogg. Skönt att få det gjort!

I tisdags efter historian så blev det att jag, Daniel, Malin, Jenny, Sara S, Richard, David och Lisbeth gick till Catuz. Jättetrevligt måste jag säga! Träffade även på Vix, utanför fiket, som var ute på promenad med sin syster och deras två hundar. 🙂 Efter fikat så gick jag, David, Malin och Daniel till Espresso House för vidare fikning, haha. Trevligt det också! Kom i alla fall hem vid kvart i fem, och då var det läxor som gällde.

Igår så var det skola, nästan som vanligt. Det var nämligen så att jag och Malin var på föreläsning på Östrabo om UF-företag (det började klockan ett och slutade kvart över tre). Asballt var det! Dock orkar jag inte berätta om det för jag har redan skrivit typ två inlägg i min PA-blogg. Så någon gång så får ni väl läsa i den, hehe. Efter föreläsningen så tog jag kvart över fyra bussen och sen så åkte jag hem och gjorde läxor (som vanligt).

Idag var jag och Malin på föreläsning på Östrabo igen. Denna gången började det klockan nio, och slutade klockan halv tolv. Vi fick massa inspiration och hade det jätteroligt, vi gick till och med i partnerskap (eller vad man nu säger) med Pelle. I övrigt så fick man ju träffa massa vänner då vi var på föreläsning i ett klassrum med en teknikklass, vet dock inte vilken, men jag träffade i alla fall Marcus, Stina, Pelle, Charlotta, Carro, Malin Z, Steen, Emil B m.fl. Jaa, så kan det gå!
Efter mötet så gick jag och Malin för att käka lunch och sen var det samhäll och matte. Åkte med Sara S och hennes mamma hem till korsningen och gick resten av vägen hem. Har varit hemma nu sen halv fem och under tiden hemma har jag hunnit med bloggandet på PA-bloggen, detta lilla bloggandet samt att käka lite sojapluppar. Nu efter detta inlägget så ska jag plugga matte. Det behövs verkligen! Med tanke på att vi har vårt första Matte C -prov imorgon så känns det ganska så viktigt.

Om en stund kommer Daniel dessutom. Han ska sova här, och det ska bli mys. Anledningen till varför han inte åkte hem med mig var för att han var tvungen att träna.. wellwell..

One thought on “Mamboo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *