I sure did

Shaallooo! Nu sitter jag i klassrummet tillsammans med Sofia PO. Egentligen börjar vi tjugo i elva, men ändå var jag på plats här redan tio i nio. Oh my säger jag bara. Anledningen till detta är för att jag sov hos min Malleballe igår och innan vi gick upp till henne så gick vi till Trestad för att hon skulle boka in körlektioner osv. Grejen var att hon fick en köris-tid idag klockan kvart i nio på morgonen, så då blev det ju lix ingen lång sovmorgon (men inte mig emot, jag fick ändå sova typ en timma längre än jag brukar). Jag tänkte ändå att jag kan använda den tiden (alltså “sovmorgonen”) till läxor och annat skojj.. 😛 Så så kan det vara.

Igår så blev det för övrigt ingen solningen med Sara N, för hon var förkyld (och det är inte så bra att sola då, tydligen). Men vi ska ta det senare i veckan, förhoppingsvis (annars får jag la sola själv), för att snart är det ju både skolfotot och Maltaresan! ASSÅ SERIÖST! Nu är det verkligen inte långt kvar tills vi drar till Malta.. Just idag så är det EXAKT fyra veckor kvar! Känns helsjukt, och superskoj! 🙂

Men annars igår så kan jag tala om att jag och Malin drog runt lite på stan.. det blev två besök på Willy’s, ett på Clas Ohlson och sen mysig fika på Lejas uteservering. Asbäst vare! :)♥ Efter fikat så gick vi på det andra Willy’s-besöket och sen tog vi bussen till Spara och hyrde film. Malin städade sin lägenhet värsta mycket, vi kollade på Halv åtta hos mig, Biggest Loser, lite av Prinsessan och Grodan (men jag somnade typ i början av filmen, ahha..) och lite annat skoj. Innan vi gick och la oss vid typ ett så satt vi och snackade typ hur länge som helst.

Juste! Fick reda på av Krbo att vi inte har svenska idag. Eller vi får göra svenskan på valfri plats, vilket innebär att vi slutar 11.55. Supernice! Ska dock “käka” lite i skolan först (har ju inte kunnat säga upp min mat idag för vi fick reda på det så sent) och sen hoppas jag på mys hos Daniel. Och svenska. Och MATTE.

See ya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *