My paper heart will bleed

Godkväll allihopa! Nu känner jag att jag behöver skriva lite. Det var ett tag sedan sist, men så kan det vara – det händer så mycket i mitt liv just nu.

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Vaknade vid tio, käkade frukost, grejade på datorn, rensade lite, käkade igen, gjorde matte.. Chrille och Corne kom vid typ fyra, trevligt! 🙂 Så, det är typ det som har hänt idag. Nu ska jag typ bara ta det lugnt, fast måste göra lite engelska också. Och helst svenska.. och egentligen valdagboken också (som jag inte har gjort någonting på, suck..). Efter läxorna ska jag i alla fall sova, det ska bli skönt.

Hmm.. igår var jag och Daniel i Göteborg förresten! Jättemysigt, tihi. Köpte mig kläder och saker för typ.. 1800kr tror jag, åååångest. Men det är ändå värt det – om man tänker på ppa-värdet som Malin berättade för mig om, så är det verkligen värt det, plus att jag inte har shoppat loss på jättelänge. Och tanken med att åka till Gbg igår var ju just att köpa lite kläder att ha nu i höst osv. Så jag är ändå nöjd. Dessutom så ska jag få ett paket från H&M denna veckan som kommer nu (ni vet den gråa klänningen, vita halsduken och svarta cardiganen?). Så det blir en del pengar, som sagt, men whatever! Grejen är den att jag har massa pengar över (nej jag skryter inte, det är bara fakta), MEN jag måste ju ha pengar så att det räcker till MALTA och till PRESENTER då typ alla mina vänner fyller år nu i september. Dumma er, tihi. 🙂

Ska lägga upp bild typ på tisdag eller något på allt som jag köpte igår. I promise!

Annars så kan jag väl berätta att jag sov hos Daniel i torsdags. Men innan jag åkte upp till han (som jag gjorde vid åtta) så fikade jag med Sara N på Lejas i typ tre timmar. Världsmysigt, och lätt att vi ska göra det igen! 🙂 Vi har även en tjejmyskväll planerad, samt solningar och shopping. Jag känner på mig att det kommer bli super! ♥ I alla fall. Efteråt så åkte jag upp med trean till Daniel och sov där. Vi stekte gluten, ägg- och laktosfria pannkakor, tills klockan var elva på kvällen, som snutten skulle ha med sig till dagen därpå som matsäck (fast jag skulle ju oxå ha lite, hehe). Somnade och vaknade upp igen på fredagen (som tur var). När Daniel drog till Gustafsberg så satte jag mig och gjorde matte. I sammanlagt så räknade jag matte i typ 3,5h (STOLT!) och tog med andra ord igen typ tre lektioner. Resten gjorde jag idag. 🙂 Senre på fredagen så åkte jag och Danne hem till mig och sov där.

Tänkte att jag ska skriva om dom dagarna jag har missat (yay detta blir ett långt inlägg – men jag ska ta det rätt kort).
Den 5:e så vet jag inte. Jag gjorde inte så mycket. Det var ju söndag, lix.
Den 6:e så.. vad fasiken gjorde jag då!? Jag vet att jag i alla fall inte åkte hem tidigt (slutade 13.10).. så jag måste ha stannat i stan och gjort något. Säkert fikat eller så.. men bajs att jag inte kommer ihåg (det är därför man inte ska skriva såhär sent i efterhand..).
Den 7:e har jag redan skrivit om.
Den 8:e så blev det fika med Daniel och David på Espresso House efter skolan. 🙂 Jättetrevligt! Åkte hem med halv sex bussen och väl hemma blev det lite fika och sen plugggaa..
Den 9:e har jag redan skrivit om, för det var i torsdags och det skrev jag om tidigare i inlägget!

YAY, med andra ord så är jag “klar” nu. Skönt att få det överstökat.

Imorgon så ska jag sola med Sara N och sen sova hos min Malleballe. Vi ska ha myskväll, och det ska bli jättekul! Det var alldeles för längesedan sist. Så det ser jag verkligen fram emot! ♥ Vi har dessutom sovmorgon på tisdag, så det blir inte allför stressigt.

Räkna inte med att jag bloggar imorgon i alla fall. Nepp, nu ska jag dra mig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *