It’s not for you

OMD!! Engelska C är pain in the ass. Det känns verkligen som att detta året kommer att bli rejält tufft. Men nåväl.. har bara haft typ tre lektioner hittills så jag får väl ge det en chans. Men det är väääldigt skeptiskt.

Nu har jag typ tio minuters rast och sen är det samhäll, lite rast och sist men inte minst matte c. Och när jag har slutat så ska jag fika med bästaste Sara Norén! 🙂 Superdupermysigt, detta har vi planerat sen en evighet tillbaka. Och först nu sätts det i verk, men whatever. Kuuul iaf! 😀

Ska sova hos Daniel idag. För imorgon är det Gustavsbergsdagen. Och den ska jag inte vara med på. Det finns lite olika anledningar, men bland annat för att jag MÅSTE ha den dagen till matte, för att jag inte gillar sånna dagar, för att dom har hästaktiviteter (vilket innebär TRUBBEL för mig) osv.. så jaa, u name it.

Kanske hinner kludda ihop något senare idag, vi får väl se. Men nu börjar vi, see ya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *